Kontakti

Dragi naši članovi, zbog neprihvatljivih uvjeta rada od strane stožera, nažalost naša vrata ostaju do daljnjeg zatvorena. Nadamo se da će se to brzo promijeniti.

CALIFORNIA GYM SPLIT

Zagorski put kod 6
21000 Split
+385 21 376 604
info@california-gym.hr
Facebook California Gym Split

RADNO VRIJEME

Zimsko radno vrijeme
radnim danom: 08:00 – 22:00
subotom 10:00 – 17:00

Ljetno radno vrijeme

radnim danom (ujutro): 09:00 – 12:00
radnim danom (popodne): 17:00 – 22:00

POŠALJI UPIT

PRAVILA ZAŠTITE PODATAKA

  Obvezno potvrditi GDPR * Ovaj obrazac prikuplja vaše ime, e-poštu i sadržaj kako bismo vam mogli slati obavijesti vezane uz aktivnosti teretane. Više informacija potražite u našim pravilima o privatnosti gdje ćete dobiti više informacija o tome gdje, kako i zašto spremamo vaše podatke. Potvrdi

  Dragi naši članovi, zbog neprihvatljivih uvjeta rada od strane stožera, nažalost naša vrata ostaju do daljnjeg zatvorena. Nadamo se da će se to brzo promijeniti.

  GDJE SMO


  Do teretana se može doći:
  Autom (10-15 min) ili biciklom (15-20 min) – ukoliko se uputite iz centra grada od HRVATSKOG NARODNOG KAZALIŠTA (HNK), Trg Gaje Bulata 1, Split.
  Interaktivna karta
  autom i bicikla

  Autobusom (20-25 min od centra grada):
  Autobus broj 9 će vas direktno iz centra grada dovesti do ulice Zagorski put gdje se nalazi California Gym. Sve što trebate napraviti je prijeći raskrižje kod autobusne stanice u smjeru grada i prošetati 100 m do nas.

  Promet Split-Mreza gradskih linija (1)

  autobusne linije

  Pješice (40-45 min od centra grada) prateći gore prikazanu mapu
  Ukoliko ste u blizini vrha Sućidra/prodajnog centra Vikta (veliko raskrižje – križanje Velebitske i Vukovarske ulice) krenete Velebitskom cestom prema gradu, skrenete na semaforu desno kod Zoo City prodavaonice za kućne ljubimce. Spustite se još 500 m niz ulicu Zagorski put i odmah s desne strane je Califiornia GYM, točno na cesti malo prije semafora i mosta koji povezuje Pujanke s Brdima prema prodajnom centru Kaufland.

  Vidimo se!