Česta pitanja

U našoj ponudi nemamo popust za studente jer su cijene naših paketa među najpovoljnijima na ovom području. Napominjemo da je probni trening besplatan bilo da se radi o teretani ili bilo kojem aerobik/fitness programu.
Obiteljski popust odnosi se na teretanu što znači da ako se dvoje ili više članova uže obitelji (mama, tata braća i sestre) upisuju istovremeno u teretanu imaju popust na upis. Za cijenu od 160 kn mjesečno mogu dolaziti tri puta tjednom, za cijenu od 190 kn pet puta tjedno.
Pojedinačni trening je 30 kn/h.
Najniža dobna granica za postati član teretane je 16 godina, osim u slučaju nekog težeg zdravstvenog problem za koji su potrebne vježbe u teretani.
Saunu mogu koristi samo članice teretane i to dva puta mjesečno gratis. Svako sljedeće korištenje plaća se 30 kn.
Možete doći u bilo kojem terminu unutar radnog vremena teretane.

Zimsko radno vrijeme
radnim danom: 08:00 – 22:00
subotom 10:00 – 20:00

Ljetno radno vrijeme
PONEDJELJAK – PETAK
radnim danom (ujutro): 09:00 – 12:00
radnim danom (popodne): 17:00 – 22:00

Nažalost, nemamo navedenu kombinaciju u ponudi, ali možete “zamijeniti” jedan trening aerobika s nekim od drugih treninga u našoj ponudi, pod uvjetom da drugi trening provodi ista instruktorica.
Uvijek se možete tijekom godine uključiti u bilo koji od aerobik programa. Ukoliko su grupe popunjene možete se odlučiti za trening u našoj dobro opremljenoj teretani. Trening u teretani možete odraditi samostalno ili pod nadzorom osobnog trenera.
Mjesečna cijena teretane je uvijek ista s trenerom ili bez, a rad s osobnim trenerom iznosi 100 kn/sat.
Cijena rada s trenerom je 100 kn/sat, a u to je uključen individualni rad te ako želite i plan prehrane. California Gym ima osobnog trenera koji radi s vama. Dogovor s osobnim trenerom je nezavisan od cijene koju plaćate za teretanu. Molimo vas da nam se javite direktno na naš broj telefona (376-604) ako trebate još detalja te da vas, ako se odlučite, povežemo s istim.
Što se tiče kondicije, ona se brzo gubi, ali također i brzo vraća. U početku kada krenete s aerobik treninzima nećete moći odraditi cijeli sat bez stajanja, stoga ćete povremeno stati i napraviti kratku pauzu te nastaviti. Kroz 2 tjedna kondicija će se polako vratiti te ćete moći pratiti cijeli sat bez većih problema.
Da, imamo i opremu te prostor za deadlift – možete isto provjeriti dijelom preko slika u našoj galeriji, ali bi bilo najbolje da svratite do nas i sami se uvjerite u navedeno.
Gornja dobna granica za fitness ne postoji. Ono što bi Vam preporučili su kardio vježbe (pokretna traka – postepeno lagano hodanje do brzog hodanja i bicikla), vježbe za leđa bez velikih opterećenja (manja kilaža – srednji broj ponavljanja), vježbe za mišiće oko grudi, ramena i noge (samo par lakših vježbi) s manjom kilažom. Određene vježbe ne bi radili radi predostrožnosti. Za sve daljnje informacije možete nas kontaktirati na naš tel: 021/376-604.
Dolasci u teretanu mogu biti od dva puta tjedno do šest puta. Ovisno o broju dolazaka varira i cijena. Cjenik teretane možete pogledati na ovom linku. Plaća se mjesečno od dana upisa narednih mjesec dana. Možete doći kad god vam odgovara, napraviti ćemo s Vama probni trening (gratis), a ukoliko zadovoljimo vaša očekivanja nadamo se da ćete nam se i pridružiti.
Aerobik programe i cjenik možete pogledati na ovom linku. Možete nas posjetiti u radnom vremenu teretane, prvi probni trening je gratis.
Što se tiče saune imamo je u ponudi. Članice fitness-a mogu je koristiti dva puta mjesečno besplatno, svako sljedeće korištenje se plaća 30 kn po osobi, a masažu u ponudi trenutno nemamo.
Ne, nije potrebno raditi predbilježe za satove aerobika, kontaktirajte nas na 376-604 za termine.
Možete svratiti do nas kada vam god odgovara, u našem radnom vremenu, najbolje je da vidite i obiđete teretanu, da vam usmeno pojasnimo naš program rada i da se potom odlučite za Vaše iduće korake (prvi trening je gratis).
Generalno ne, to je jedino moguće ako ista voditeljica vodi dva različita aerobik treninga, onda se isti mogu kombinirati.
Nažalost, proteine više ne prodajemo.
Naravno samo nas kontaktirajte osobno ili putem telefona, e-maila ili naše Facebook stranice te ostavite svoje podatke kako bismo vam zamrznuli članarinu.